Inbraakbeveiligings installaties

Haarmans is gespecialiseerd in het beveiligen voor zowel woningen als het beveiligen van bedrijven scholen en instellingen.

Naast het toepassen van inbraakwerend hang -en sluitwerk voor ramen en deuren, installeren we beveiligingsinstallaties voor een snelle detectie van een inbraakpoging.

Bij een inbraak is het van groot belang om zo snel mogelijk de indringer te detecteren en alarm te slaan, door middel van optische en akoestische signalen, en eventueel een doormelding naar het Pac-meldkamer.

De beveiligingsinstallatie moet voldoen aan de borg 2005 regelgeving  en installatievoorschriften voor een veilig en storingsvrijgebruik. We gebruiken uitsluitend goedgekeurde apparatuur, en als erkend Technisch beveiligingsbedrijf voldoen we aan de strengste eisen vanuit de Ccv als de  Kiwa Ncp.

Elk jaar worden we gecontroleerd op de uitvoering door een audit van het Kiwa. Op deze manier bent u optimaal verzekerd va een betrouwbare partner voor uw beveiliging. Alle medewerkers zijn in het bezit van een Verklaring omtrent de betrouwbaarheid afgegeven door gemeente.

Beveiliginginstallaties die worden aangelegd door Haarmans installatietechniek, worden jaarlijks onderhouden op de juiste werking en nagezien op bouwkundige wijzigingen. (verplicht bij een aansluiting op de meldkamer, en bij certificatie).

Wij maken aan de hand van een Risicoanalyse en een Programma van eisen een opmaat gesneden beveiligingsplan. Hierin wordt opgenomen de O-B-C-E-R-A voor een goed sluitend beveiligings concept. Geïntegreerde toegangsverlening als toegangscontrole is mogelijk in de huidige beveiligingsinstallatie.