Intercom installaties

Bijna alle appartementen, kantoren en bedrijfspanden, zijn voorzien van een (video) intercom-installatie. Met deze installatie kan gecommuniceerd met de persoon die voor de deur staat. Daarnaast kunt u deze persoon toegang tot het pand verlenen door middel van het ontgrendelen van de entree deur. Een (video) intercominstallatie zorgt ervoor een gecontroleerde toegang tot het pand.

Binnentoestellen

Er zijn veel verschillende binnentoestellen. Zo heb je toestellen met alleen audio, met zwart-wit monitoren en met kleurenmonitoren. Daarnaast zijn er toestellen met een hoorn en ook toestellen zonder hoorn. Ook voor minder valide zijn er oplossingen.

Entreepanelen

Entreepanelen worden over het algemeen geïntegreerd met de postkasten in het hoofdentree van het gebouw, deze entreepanelen zijn voorzien van een luidspreker-microfoon en bij videointercom komt er een camera bij en zijn verder voorzien van standaard beldrukker(s), of met een alfanumeriek toetsenbord, met of zonder scrollfunctie.

De uitvoering van deze panelen kan eenvoudig zijn, robuust, vandaal bestendig of ook mooi.

Wij kunnen voor u een deskundig advies met uw eventuele extra wensen verzorgen welk systeem voor u het meest geschikt is.